Vágólapra másolva!
Tovább folyik a harc a klubok között Edinson Cavaniért, az olasz labdarúgó-bajnokság elmúlt idényének gólkirályáért.

Egyelőre semmi sem biztos Cavani-ügyben, csak az tűnik annak, hogy az uruguayi csatár nem marad Nápolyban. Pedig Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke mindent elkövetett, hogy megtartsa a csatárt, azt is kijelentette, hogy ha Cavani igazi férfi, akkor marad a csapatnál.

Eleinte úgy tűnt, a Real Madrid lesz a 26 éves csatár új klubja, aztán feltűnt a Manchester City és a Chelsea, közülük a londoniakról a hétvégén már azt lehetett olvasni, hogy megegyeztek Cavanival. A katari pénzből felturbózott PSG ekkor tűnt fel a színen, és ma már azt lehetett olvasni, hogy Cavani ügynöke a párizsiakkal tárgyalt.

A Daily Mail azt írja, a PSG 50 millió fontot is letenne Cavaniért, ami ugyan még nem éri el a Napoli által kivásárlási árként megszabott 53,9 millió fontot, de a francia alaposan feladták a leckét a Manchester Citynek és a Chelsea-nek.

A játékos elismerte, hogy a Könföderációs Kupa végén már elterelte a figyelmét az átigazolása körüli hercehurca, ennek ellenére az olaszok elleni, végül büntetőkkel elvesztett meccsen két gólt is szerzett.