Vágólapra másolva!
Horváth Ferenc Pakson folytatja pályafutását - jelentette be honlapján a kecskeméti klub.

A Videoton az otthon, a Fradi elsöprő szerelem, a Diósgyőr jó szerető

A KTE hosszasan tárgyalt a vezetőedzőről a paksiakkal, és végül sikerült megegyeznie a két klubnak. Horváth Ferencet követi pályaedzője, Szamosi Tamás is.

Horváth Ferenc így búcsúzott a Kecskeméttől: "Mindenekelőtt, szeretném megköszönni Rózsa Pálnak és a KTE-nek is, hogy NBI-es edző lehettem, jól éreztem magam Kecskeméten. A váltás oka egyáltalán nem az anyagiakon múlott, hiszen ugyanolyan feltételekkel dolgozom majd Pakson is. Úgy éreztem kihoztam a maximumot a csapatból, és mivel maximalista vagyok, Pakson olyan lehetőséget kínáltak, mely felcsigázott. Roppant jó viszonyt ápolok a vezetőséggel és Haraszti Zsolttal, amikor befejeztem játékoskarrieremet, akkor ő volt az, aki rögtön segítő kezet nyújtott. Köszönöm a szurkolóknak, akiknek a szeretetét nem fogom elfelejteni, a játékosoknak, akik szép jövő előtt állnak. A Paks után mindig a KTE eredményeit nézem meg majd először."

A paksiaktól a szezon végén távozott - Diósgyőrbe - az eddigi tréner, Tomislav Sivic. A kecskemétiek arról egyelőre nem számoltak be, hogy kivel pótolják a távozó vezetőedzőt.