Vágólapra másolva!
Négy évvel visszavonulása után újra pályára léphet Henrik Larsson, aki a fiával szerepelhet egy csapatban.

Henrik Larsson a fia, a 15 éves Jordan negyedosztályú csapatában, a Högeborgban léphet pályára, amelynek a Tenhult elleni meccsére sérülés miatt elfogytak a csatárai.

Így került képbe a korábbi 106-szoros válogatott Larsson, akit gyorsan leigazolt a Högaborg, és várhatóan a kispadon kezdi a meccset, hogy aztán becserélése után elmondhassa magáról, együtt játszott a fiával.

Larsson számára nem ismeretlen a klub, mivel hatéves korában itt kezdett el játszani, majd 17 évesen ebben a csapatban játszotta első felnőtt meccsét.

Négy idény alatt összesen 23 gólt szerzett, majd 1992-ben elvitte a Helsinborgs, később pedig megfordult a Feyenoordban, a Celticben, a Barcelonában és pár meccs erejéig a Manchester Unitedban is. Klubszinten a Barcával elért BL-győzelem, a válogatottal az 1994-es vébén megszerzett bronzérem jelentette a csúcsot számára.

Volt már egyébként példa arra a nemzetközi futballba, hogy apa és fia egy csapatban szerepelt, 1996-ban az Észtország-Izland barátságos meccsen Arnór Gudjohnsent a fia, Eidur váltotta, aki később ugyanúgy BL-győztes lett a Barcával, mint Larsson. Minden idők egyik legnagyobb jégkorongozója, Gordie Howe pedig azt a bravúrt vitte végbe, hogy két fiával is együtt játszott több csapatban.