Vágólapra másolva!
Luis Suárez szerint Angliában sosem írnak róla jót, mindig negatív színben tüntetik fel a médiában. A Liverpool uruguayi csatára szívesen igazolna a Real Madridhoz.

"Angliában nem a játékom alapján ítéltek meg, hanem úgy álltak hozzám, hogy szimulálok, rassziszta vagyok vagy hogy folyamatosan reklamálok. Sosem tűntettek fel jó színben, ezért is mondtam azt, hogy amíg Angliában játszom, addig nem lesz esélyem díjat kapni, pedig jelöltek az év játékosai közé. Nyolc meccsre eltiltottak az Evra-affér miatt, holott nem volt ellenem bizonyíték, Terry viszont csak fele ekkora büntetést kapott, pedig a szájáról le lehetett olvasni, mit mondott Anton Ferdinandnak. De én dél-amerikai vagyok, és ez lehet minden probléma forrása" - panaszkodott egy sort Suárez az RR Gol című uruguayi tévéműsorban.

A zseniális képességű, de a pályán néha teljesen elborult csatár arról is beszélt, milyen sokat jelentett neki, hogy a Liverpool-szurkolók kiálltak mellette, amikor nyolcmeccses eltiltást kapott, mert lenegrózta Evrát. Suárez ennek ellenére nem felejtette el, hogy mind neki, mind a családjának fájdalmat okozott, ahogy a média kezelte az ügyeit, szerinte például akkor is meghurcolták, amikor a Chelsea elleni meccsen megharapta Branislav Ivanovicot.

"Pár nappal ezelőtt egy manchesteri áruházban mászkáltam a családommal, amikor három srác megkért, hadd készíthessenek velem egy közös képet. Ahogy beálltunk a fotóhoz, a feleségem szólt, hogy jöjjek el onnan, mert kiszúrta, hogy srácok azt imitálják, mintha megharapnának valamit. Az ilyen dolgok szép lassan az ember agyára mennek" - idézett fel egy kellemetlen élmény a közelmúltból Suárez.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Suárez többször is elmondta már, hogy szeretne a Real Madridban játszani, és a mostani kifakadása akár alibinek is szolgálhat, hogy ne forduljanak ellene a szurkolók, ha végül tényleg elhagyja a Liverpoolt.