Vágólapra másolva!
Egy Elvis Presleyt utánzó férfi azzal vádolja Anthony Stokest, a Celtic csatárát, hogy egy dublini szórakozóhelyen megütötte őt.

A Daily Record nevű lap azt írja, az incidens akkor robbant ki, amikor valaki leöntötte Anthony Bradleyt, az Elvis-imitátort, és a vele lévő társaságból egy illető összeszólalkozott egy másik csoporttal.

Szó szót követett, majd a verbális fenyegetést tettek követték, és ekkor ütötte meg Stokes Bradleyt, akinek eltört az orra, és három foga bánta az incidenst.

"A sürgősségire kellett mennem, hogy helyre tegyék az orromat. Teljesen váratlanul ért a támadás, a fickó nem is volt ott a vita során, de egyszer csak előttem termett, és megütött. Nem is ismertem őt, mert nem vagyok focidrukker" - nyilatkozta az Elvis-imitátor.

A dublini rendőrség megerősítette, hogy Stokes volt a támadó, akit a balhé után kidobtak a szórakozóhelyről. A Celtic csatára jelenleg szabadságát tölti a Karib-szigeteken, klubja pedig a közleményében csak annyit írt, várják a rendőrségi vizsgálat eredményét.