Vágólapra másolva!
A korábbi 150-szeres német válogatott labdarúgó Facebook-oldalán azt írta, ha összejön az egymillió lájkolás az egyik képéhez, akkor visszatér a pályára.

A kiírást persze nem kell túlzottan komolyan venni, az elmúlt időszakban rengeteg hasonló felhívás keringett a közösségi oldalon, a legemlékezetesebb talán az volt, amikor egy fiatal srác kitett egy képet, amellyel egy lánnyal volt látható, és odaírta, hogy a megfelelő mennyiségű lájk után a lány lefekszik vele.

A képet boldog-boldogtalan megosztotta, bízva abban, hogy a fiú ágyba viheti a lányt, aztán kiderült, hogy az ígéretből semmi sem lett, mert a fiatalok nem akarták a barátságukat szexszel elrontani.

Matthäus mindenesetre már az első nap 250 ezer lájkot kapott a képére, úgyhogy ha hasonló ütemben folytatódna a kattintgatás, pár nap múlva ismét stoplist kéne húznia.

A korábbi magyar szövetségi kapitánynak nincs munkája mióta elhagyta a bolgár válogatottat, de Németországban rendszeresen bedobják a nevét a különböző csapatoknál, legutóbb például a másodosztályú 1. FC Kölnnel hozták össze.