Vágólapra másolva!
Ha a Győri ETO bejutna a Bajnokok Ligája csoportkörébe, akkor Sasa Stevanovic még tavasszal is védene, ellenkező esetben decemberben felhagy az aktív futballal. A szerb kapus a Kisalföld online interjújában azt mondta, a csapat erősítés nélkül is a legrangosabb kupa főtáblájára kerülhet.

"Többször mondtam, hogy bajnokként szeretnék visszavonulni, ez sikerült. Azt is mindig hozzátettem, hogy a Bajnokok Ligájában ki szeretném magamat próbálni. Ezért természetesen állok a kihívás elé. Abban az esetben, ha tovább sikerül jutni a BL-csoportkörébe, akkor tavasszal is pályára lépek, de ha nem jutunk el idáig, akkor év végén valószínűleg átadom a helyemet a kapuban" - nyilatkozta Sasa Stevanovic, a Győri ETO kapusa, akit a szurkolók a Kisalföld.hu-n kérdezhettek.

A kapus elárulta, a Bajnokok Ligájában elsősorban a kazah vagy a liechtensteini bajnokkal szeretnének játszani, és leginkább a skót Celticet, valamint a román Steauát szeretnék elkerülni.

"Június 15-én már kezdjük a felkészülést, egy hónap alapozás után július 16-án lesz a BL-selejtező első fordulója. A hátam még fáj, minden nap kezelésre járok. Az orvos szerint még két-három hét kell, hogy pályára tudjak lépni" - tette hozzá.

Stevanovic elárulta, hallotta arról, hogy a klub a debreceni gólkirályt, Adamo Coulibalyt csábítja. "Reálisan két-három új játékos érkezése várható. Ha azonban egyetlen új játékost sem sikerül igazolni, úgy gondolom akkor is képesek leszünk a csoportkörbe kerülni."