Vágólapra másolva!
A Videoton edzője, José Gomes a Kecskemét elleni 5-1-es győzelem után nem kívánta a meccset értékelni, mert feldühítette, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csak figyelmeztette a Győrt a Magyar Kupa-elődöntő visszavágóján történt incidens miatt.

A győri továbbjutást eredményző 2-1-es fehérvári sikerrel végződő elődöntő lefújása után a Videoton-játékosok hevesen reklamáltak a bírónál, majd összetűzésbe keveredtek a bíró védelmére érkező biztonságiakkal. A lökdösödés közben az egyik biztonsági ember meg is ütötte az egyik fehérvári játékost, és Gomes már akkor is felháborodott az eset miatt.

""Előre is elnézést kérek a kecskeméti csapattól, Horváth Ferenc vezetőedzőtől és az újságíróktól is, de nem kívánok a mérkőzésről bővebben nyilatkozni. Mégpedig azért nem, mert nem történhet meg még egyszer az, ami a győri kupameccsünk után történt a pályán. Nem lökdöshetik, bántalmazhatják a biztonsági őrök a labdarúgókat. Az MLSZ miután kivizsgálta az esetet, annyit tett, hogy figyelmeztette a győri klubot, hogy még egyszer ilyen ne forduljon elő. Márpedig ha a szövetség következetes, és legközelebb egy másik csapat pályáján hasonló eset előfordul, akkor ugyanilyen "büntetést" kell alkalmaznia, vagyis nem történik semmi. Az MLSZ-nek mindent meg kellett volna tennie, hogy ilyen eset többet egyetlen magyar pályán se fordulhasson elő, hiszen ez mindannyiunk érdeke" - mondta Gomes a kecskemét siker után, amellyel csapata bebiztosította a második helyet.