Vágólapra másolva!
A Szombathelyi Haladás egy hajrágóllal nyert az Újpest otthonában, ezzel zsinórban harmadik győzelmét szerezte az NB I-ben.

NB I, 29. forduló:
Újpest FC - Szombathelyi Haladás 0-1 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion, 2284 néző
v: Erdős
Újpest: Balajcza - Szélesi, Vermes, Chema Antón, Pollák (Remili, 66.) - Simon K., Vasiljevic, Christ, Balogh B., Iandoli - Tshibuabua
Haladás: Mursits - Schimmer, Guzmics, Devecseri, Tóth P. - Gyurján (Kalász, 64.), Simon Á., Nagy I G., Iszlai (Szakály A., 60.), Radó - Ugrai (Andorka, 75.)
gól: Radó (90.)
sárga lap: Iandoli (5.), Chema Antón (76.), illetve Nagy I G. (18.), Simon Á. (51.), Devecseri (61.)

Az első félidőben nagyrészt a mezőnyben folyt a játék, gólszerzési lehetőségek csak elvétve adódtak, a pálya középső harmadában nagy küzdelem zajlott a labdáért.

http://www.youtube.com/embed/msBCl7KkI2U


A szünet után lendületesebbé vált a meccs, a Haladás igyekezett felpörögni, de pontatlanul futballozott ahhoz, hogy komolyan veszélyeztesse a hazaiak kapuját. Az Újpestnek több helyzete is volt, a szombathelyiek azonban Radó kiváló egyéni megoldásának köszönhetően az utolsó percben megnyerték a mérkőzést.

A négy bajnoki óta veretlen szombathelyiek zsinórban harmadik meccsüket nyerték meg, és a hetedik helyre jöttek fel a tabellán.