Vágólapra másolva!
Rendkívüli lehetőséget biztosít a foci kedvelőinek a Telekom, miután azoknak a tv-előfizetőknek is kinyitja Sport1 adását egy napra, akiknek az előfizetői csomagjában nincs benne a Bajnokok Ligája döntőjét közvetítő csatorna.

A május 25-én, a finálé napján a Telekom a következő csomagokkal rendelkezők számára teszi ingyenesen elérhetővé egy napra a Sport 1 csatorna műsorfolyamát: IPTV Közszolgálati, Koktél csomag, a Digitális Kábel TV Közszolgálati csomag, a SAT TV és az Interaktív SAT TV Közszolgálati, Alap csomag.

Mint ismert, a Telekom nemzetközi szinten is támogatja a futballt, mint az egyik legnépszerűbb, legszélesebb körben aktívan is űzött, illetve sok generációt mozgósító sportágat. A vállalat a Bajnokok Ligája döntőjébe jutott Bayern München kiemelt támogatója. A Magyar Telekom ezért is tartotta fontosnak, hogy a labdarúgás szerelmeseinek minél szélesebb köre láthassa és szurkolhassa végig tévéje előtt a Borussia Dortmund elleni döntő perceit.

A szombati napon nemcsak a BL döntőt, hanem a Sport 1 csatorna összes műsorát nyomon követhetik az érintettek 0 órától 24 óráig.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.