Vágólapra másolva!
A Videoton 2-1-re legyőzte a vendég Kaposvárt a labdarúgó NB I 28. fordulójában. A székesfehérváriak sikerükkel kihasználták az MTK délutáni vereségét, és hárompontos előnyre tettek szert a fővárosiakkal szemben az ezüstéremért vívott harcban.

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Videoton FC - Kaposvári Rákóczi FC 2-1 (1-0)
Székesfehérvár, 4000 néző, v.: Solymosi
Videoton: Tujvel - Szolnoki, Caneira, Juhász, Stopira - Mitrovic (Tóth B., 72.), Vitor Gomes - Paraiba, Kovács I., Álvarez (Gyurcsó, 72.) - Torghelle (Lupeta, 84.)
Kaposvár: Hajduch - Okuka (Haruna, 65.), Kovács O., Hegedűs, Jánvári (Thian, 73.) - Bőle (Addo, 57.), Pedro, Safaric, Balázs - Vrucina, Oláh
gól: Álvarez (29.), Kovács I. (54.), illetve Thian (77.)
sárga lap: Vitor Gomes (44.), illetve Vrucina (17.), Oláh (93.)

http://www.youtube.com/v/Zdxcelb7z2s?version=3&hl=hu_HU


A kaposváriak bátran kezdtek, a találkozó elején több helyzetük volt. Negyedórányi játék után viszont már egyértelműen a Videoton diktálta az iramot, lendületesen futballozott, és a 29. percben a fehérvári nyomás góllá érett. A szünetig tovább növelhette volna előnyét a nagy elánnal támadó hazai csapat, de Álvarez a kapu fölé, Torghelle az oldalhálóba lőtt.

Közvetlenül a fordulás után a Kaposvár volt aktívabb, Vrucina a kapufát találta el, majd a Videoton fokozatosan ismét a vendégek fölé nőtt. Az 54.percben a Bőle sérüléséből adódó létszámfölényt a hazaiak kihasználták, ugyanis a végig remeklő Torghelle hozta kihagyhatatlan helyzetbe Kovácsot.

A folytatásban is fölényben játszottak a hazaiak, de a Kaposvár nem adta fel a meccset, a vendégek cseréi új lendületet adtak a csapatnak, amelynek sikerült szépítenie. A hajrában kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, de az eredmény már nem változott.

http://www.youtube.com/v/tSEF_Td1aao?version=3&hl=hu_HU