Vágólapra másolva!
A német sportlap, a Kicker szerint a Real Madrid a Bayern Münchentől távozó Jupp Heynckest győzködi, hogy José Mourinho utódjaként üljön le a kispadra.

Heynckes már korábban jelezte, hogy idén nyáron távozik a Bayerntől, és utódja már meg is van a Barcelonával mindent megnyerő Pep Guardiola személyében.

A 68 éves német edző ebben a szezonban triplázásra készül a Bayernnel, hiszen a bajnokságot már megnyerte, és a csapat bejutott a Bajnokok Ligája és a német kupa döntőjébe is. Heynckes korábban azt nyilatkozta, ha a Bayerntől elköszön, felhagy az edzősködéssel, de a Real most azzal próbálkozik, hogy munkát adjon neki.

A Realnak szintén megüresedik a kispadja, hiszen José Mourinho szinte biztos, hogy visszamegy korábbi klubjához, az angol Chelsea-hez, és bár sokáig úgy tűnt, Carlo Ancelotti lesz a befutó, nem kizárt, hogy a PSG végül nem engedi el az olasz edzőt.

A Real vezetői már felvették a kapcsolatot egyeztetés céljából Heynckesszel, aki a 1997-98-as szezonban dolgozott már a madridiaknál, nem is rosszul, spanyol Szuperkupát és BL-t nyert Raúlékkal, más kérdés, hogy ennek ellenére is mennie kellett, állítólag azért, mert a bajnokságban a Real lemaradt a dobogóról.