Vágólapra másolva!
A Debrecen 1-0-ról fordítva 2-1-re legyőzte idegenben a Paksot a labdarúgó NB I 28. fordulójában. A címvédő a győztes gólt a 86. percben szerezte emberhátrányban. A mérkőzés második félidejében esett és villámlott a paksi stadionban.

OTP Bank Liga, 28. forduló
MVM Paks - DVSC-TEVA 1-2 (1-0)
Paks, 1000 néző, v.: Farkas Á. (Varga Zs., Viszokai)
MVM Paks: Csernyánszki - Heffler T., Éger, Fiola, Szabó J. - Sifter, Lázok (Kovács G., 60.) - Könyves, Bartha (Vayer, 84.), Heffler N. (Pap R., 81.) - Eppel
DVSC-TEVA: Verpecz - Bernáth, Máté P., Mészáros N., Korhut - Bódi, Spitzmüller, Czvitkovics (Szécsi M., 88.), Ferenczi J. (Szűcs I., 79.) - Coulibaly, Pölöskey P. (Sidibe, a szünetben)
gól: Bartha (33.), illetve Korhut (53.), Mészáros N. (86.)
piros lap: Korhut (76.)
sárga lap: Könyves (22.), Sifter (30.), Lázok (52.), illetve Máté P. (49.), Korhut (59., 76.), Coulibaly (61.), Szűcs I. (90.)

A kezdeti tapogatózás után a Paks kapott előbb lábra, veszélyesebben játszott, Verpecznek többször is védenie kellett. Bő félórányi játék után Bartha remek góljával megérdemelten szerzett előnyt a hazai csapat.

A fordulás után bátrabban kezdett a DVSC, s egy szerencsés góllal egyenlített. A félidő közepén megérkezett a vihar, óriási eső zúdult a pályára. Sokáig úgy tűnt, hogy már nem változik az eredmény, aztán Mészáros Norbert Czvitkovics szabadrúgása után megszerezte a győzelmet a tavalyi bajnoknak.

Sikerével a Loki versenyben maradt a dobogóért, de kupadöntősként már biztos Európa Liga-induló.