Vágólapra másolva!
A Chelsea-től távozó Rafa Benítez a Benfica elleni EL-győzelem után elhintette, hogy a klub következő edzője jelentős bevásárlással indíthatja a munkáját Londonban.

"Azt nem az én tisztem megmondani, ki lesz az új edző, de biztos vagyok benne, hogy a Chelsea sokkal jobb lesz, miután 100 millió fontot fognak költeni erősítésre, és három vagy négy focistát is leigazolnak" - nyilatkozta a 2-1-re megnyert amszterdami meccs után a tréner.

Az angol és a spanyol sajtó korábban egyértelművé tette, Benítez helyét a visszatérő José Mourinho veszi majd át a Chelsea-nél.

Benítez úgy fogalmazott, egy olyan csapatot fog az utódjának átadni, amelyik tele van megújult játékosokkal. Kiemelte közülük Fernando Torrest, aki szerinte újra a legjobbját hozza. "Paco de Miguel erőnléti edző segítségével óriásit fejlődött az erőnléte és a sebessége is."

Benítez szerint ennek köszönhető csatár döntőben lőtt gólja is. "Olyan találatot szerzett, ami mindig is az erőssége volt: a legutolsó védőre akaszkodik, aztán hirtelen elsprintel tőle."

http://www.youtube.com/embed/CFP-ANrGs1Y