Vágólapra másolva!
A DVSC hátrányból fordítva verte meg a vendég Videotont az NB I 27. fordulójában. A listavezető Győr így egyetlen győzelemre került a bajnoki címtől, amit este a Fradi ellen meg is szerzett.

NB I, 27. forduló:
DVSC - Videoton 2-1 (1-1)
Debrecen, 6000 néző
v.: Vad II.
Debrecen: Verpecz - Bernáth, Máté P., Mészáros N., Korhut (Szűcs M., 75.) - Bódi, Spitzmüller, Czvitkovics, Ferenczi J. (Sidibe, 84.) - Pölöskey P. (Kulcsár, a szünetben), Coulibaly
Videoton: Tujvel - Brachi, Vinícius (Caneira, 30.), Juhász, Szolnoki - Gyurcsó, Mitrovic, Kovács (Szekeres, 73.), Vítor Gomes, Paraiba (Alvarez, 63.) - Torghelle
gól: Bódi (39.), Kulcsár T. (57.), illetve Torghelle (29.)
sárga lap: Coulibaly (92.), illetve Paraiba (15.), Juhász (30.), Brachi (61.)

Az első perctől kezdve mindkét csapat nyílt támadófocit játszott, a nagy iramú mérkőzésen sűrűn alakultak ki a helyzetek mindkét oldalon. Valamivel veszélyesebb volt a Videoton, ennek köszönhetően Torghelle szerzett vezetést Kovács kipattanó lövése után. A Debrecent Ferenczi kihagyott büntetője sem törte meg, és Bódi jó helyzetfelismerésének köszönhetően egyenlített (1-1).

http://www.youtube.com/embed/d5n_Meg7-SE


A második félidőben fokozta a tempót Kondás Elemér csapata, és látványos támadásokkal igyekezett előnyt szerezni. Két kihagyott ziccer után a csereként behozott Kulcsár megkerülte Juhászt, majd Tujvelt is kicselezve lőtt a kapuba (2-1).

A Videotonnak ebben a játékrészben is megvoltak a helyzetei, így megmaradt magyar meccseken ritkán látható, élvezetes játék. A hajrában a Loki taktikus játékkal őrizte előnyét, így jobb helyzetkihasználásával megnyerte a rangadót.

A Győr később 1-0-ra legyőzte az FTC-t, és ezzel megnyerte a bajnoki címet, a Videotonnal szembeni előnye ugyanis 10 pontosra nőtt.

http://www.youtube.com/v/wibScKADmQs?hl=hu_HU&version=3">