Vágólapra másolva!
Bár Deutsch Tamás és Orbán Viktor fiának is nagy jövőt jósolnak a futballban, jelenleg Deutsch Bencének van jóval nagyobb sansza, hogy beváltsa a hozzá fűzött reményeket - írja a Bors.

A 20 éves Deutsch Bence a Sándor Károly Akadémián pallérozódott, Garami József, az MTK szakmai főnöke pedig mások mellett őt is kiemelte, mert komoly fantáziát lát benne. Jelenleg a fejlődése érdekében Szigetszentmiklóson van kölcsönben, ahol folyamatos játéklehetőséget kap, ráadásul az U21-es válogatott­nak is tagja.

Várhidi Péter, az SzTK-Erima szakmai igazgatója szerint ha a balhetvédet játszó Deutsch hozzáállása még profibb lesz, és taktikailag is fejlődik, stabil élvonalbeli, illetve akár felnőttválogatott játékos válhat belőle.

A 21 éves Orbán Gáspár a Puskás Akadémiában nevelkedett, szépen fejlődött, hiszen az elmúlt idényben egyre több lehetőséget kapott az NB II-ben is. Ebben a szezonban azonban megtorpant, folyamatos sérülések hátráltatták, és a jogi tanulmányai miatt is háttérbe szorult a futball, egyetlen percet töltött csak a pályán a bajnokságban.

A középpályás ennek ellenére nem adta fel a focistakarrierjét, különedzéseket is végez, ráadásul a felcsúti Puskás Akadémia a következő szezonban alighanem már az NB I-ben indul, így lehet, hogy mégis Orbán mutatkozik be előbb az élvonalban.