Vágólapra másolva!
Bogdán Ádámot érvényes szerződés köti a Bolton labdarúgócsapatához, de azt mondta, nem lát a jövőbe, így nem tudja, mi lesz a sorsa. A magyar válogatott kapus jól érzi magát a másodosztályú klubnál annak ellenére, hogy nem sikerült kiharcolni a feljutást.

Nem sikerült feljutás az angol másodosztályban szereplő Bolton Wanderers labdarúgócsapatának, pedig a csapat győzelemmel elérhette volna a rájátszást jelentő 6. helyet. A Championship utolsó, szombati fordulójában azonban csak 2-2-re végzett a Blackpoollal, és miután a Leicester egy 91. percben szerzett góllal 3-2-re győzött Nottinghamben, megelőzte a végül csak hetedikként záró Boltont.

"A szurkolók, amellett, hogy természetesen csalódottak voltak, megtapsoltak és éreztették velünk, hogy értékelték azt a küzdést és hajtást, amit mutattunk a pályán. Az öltözőben nagy csönd és döbbenet volt, mindenki azért küzdött, hogy bekerüljünk a rájátszásba, ami esélyt adott volna, hogy visszakerüljünk a Premier League-be. A második félidőben végig domináltunk, sok helyzetet alakítottunk ki, egyet ki kellett volna használni" - nyilatkozta az [origo]-nak Bogdán Ádám, aki bevallotta, eszébe jutott, hogy csapata tavaly is az utolsó pillanatban bukott el a bennmaradásért vívott harcban.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

A Wanderers magyar válogatott kapusa a mérkőzés után azt írta hivatalos Facebook-oldalán, nagyon nehéz bármit is mondani.

"Nem láthatunk a jövőbe, így nem tudom még, mi lesz velem. Egy biztos, érvényes szerződésem van a Boltonnál, és jól is érzem magam a klubnál. A Championship talán a világ legizgalmasabb bajnoksága, ahol rengeteget lehet tanulni és fejlődni, bár a fejlődésem szempontjából természetesen az élvonal lenne a következő lépcsőfok" - mondta.

A kapus úgy véli, nehéz megjósolni, hogy a Cardiff és a Hull City mellett melyik csapat jut fel a Premier League-be, de úgy véli, a Leicester-Watford párharc győztese lehet a befutó.

A másik ágon a Brighton a Crystal Palace-szal mérkőzik meg, a győztesek a Wembleyben döntőznek a harmadik PL-t érő helyért.