Vágólapra másolva!
A Siófok hazai környezetben legyőzte a Kaposvárt az NB I-ben, így négy körrel a vége előtt öt pontra feljött a Kispesten vereséget szenvedő Pápára, amely a még bennmaradást jelentő 14. helyen áll. A siófokiak az utóbbi négy meccsükön kilenc pontot szereztek, a pápaiak egyet.

NB I, 26. forduló:
Siófok - Kaposvár 2-1
Siófok, 500 néző
v.: Szőts
Siófok: Kurucz - Fehér Zs., Nyári, Takács Z., Deák - Menyhárt (Máté J., 58.), Windecker, Melczer V., Kecskés, Nagy T. (Kiss M., 72.) - Dajic (Gál, 90.)
Kaposvári Rákóczi: Hajduch - Okuka, Kovács O., Hegedűs D., Jánvári - Pavlovic (Bőle, 24.), Safaric, Oláh, Addo (Thian, 55.), Balázs B. - Waltner (Vrucina, 70.)
gól: Windecker (15.), Melczer V. (56.), illetve Oláh (32., 11-esből)
sárga lap: Takács Z. (31.), Dajic (42.), Kecskés (67.), illetve Bőle (75.), Vrucina (84.)

A kaposváriak ugyan kétszer annyi pontot gyűjtöttek, mint a siófokiak, ám a megyei rangadón borult a papírforma. A jól kezdő házigazdák már a 15. percben vezetéshez jutottak, de a Kaposvár Oláh révén még egyenlíteni tudott büntetőből.

A fordulás után egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően Melczer volt eredményes. A vendégek kétszer is egyenlíthettek volna, de egyik helyzetnél Kurucz, a másiknál a kapufa hárított, így a Siófok nagyot küzdve legyőzte somogyi riválisát.