Vágólapra másolva!
A Goal.com angol internetes oldal szerint a Chelsea labdarúgócsapata megegyezett korábbi edzőjével, José Mourinhóval és az Atlético Madrid kolumbiai csatárával, Radamel Falcaóval.

A Bild német napilap már néhány napja beszámolt arról, hogy a Real Madrid vezetőedzője visszatérhet korábbi sikerei helyszínére, és Falcao is érkezhet a londoniakhoz, a Goal.com azonban szerdán kész tényként közölte, hogy a nyáron mindketten Angliába költöznek. Állítólag az utolsó részlet, amiben meg kellett egyeznie a klubnak és Mourinhónak, hogy a portugál szakember teljes szabadkezet kap a csapatnál.

Forrás: AFP/Jack Guez

José Mourinho a Borussia Dortmund elleni BL-elődöntős búcsú után azt nyilatkozta, hogy a következő szezontól ott szeretne edzősködni, ahol szeretik, Anglia pedig ilyen hely.

Angol internetes értesülések szerint José Mourinhónak Radamel Falcao lesz az első igazolása, az Atlético Madrid állítólag 59 millió eurót kap a kolumbiai gólzsákért, miután ennyi a kivásárlási ára, a Chelsea pedig hajlandó ezt kifizetni. A Goal.com úgy tudja, hogy Falcao heti 296 ezer euró (kb. 88 millió forint) fizetést tehet zsebre, ezzel ő lesz a Premier League egyik legjobban fizetett játékosa.