Vágólapra másolva!
Brazil lapértesülések szerint Rio de Janeiróban elrabolták Bernardót, a Vasco da Gama brazil focistáját, és megkínozták, miután lefeküdt a helyi drogkartell vezetőjének barátnőjével.

Néhány napja kiderült, hogy Bernardo, a térdsérülése miatt jelenleg a Vascóból hiányzó focista Daiane Rodrigueszel találkozgat. A szőke nő azonban a helyi drogkartell vezetőjének, Marcelo Santosnak a barátnője, valószínűleg ezért rabolták el Bernardót és Rodriguest is. Elvitték egy házba, megkötözték, és megkínozták őket, állítólag a nő lábába ötször belelőttek, amiért lefeküdt egy másik férfival. Daiana Rodriguest ezután elengedték, és egy kórházban meg is műtötték. (A nőről a Facebook-oldalunkon látható néhány kép.)

A 22 éves focistát sokkolóval kínozták meg, és többször megütötték a fejét. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Bernardót elengedték vagy elszökött, mindenesetre a brazil média azt találgatja, hogy ha elengedték, akkor minek köszönheti azt a focista. Állítólag a Fluminense játékosa, Wellington Silva és a Palmeiras focistája, Charles tárgyalt a kartellel, és egy nagyobb pénzösszeg fejében sikerült kiváltani barátjukat. Azóta Bernard már kiírta a Twitterre, hogy jól van, és rövidesen visszatér a pályára.