Vágólapra másolva!
A Diósgyőr után újabb nagy győzelmet aratott a Siófok a labdarúgó NB I-ben, az utolsó helyről az előző körben elmozdult klub ezúttal az MTK-t győzte le 2-1-re úgy, hogy a vendég fővárosiak szereztek vezetést, és kihagytak egy 11-est is.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
FGSZ Siófok - MTK Budapest 2-1 (0-0)
Siófok, 200 néző
v.: Németh Á.
gól: Pál Sz. (78.), Tímár (92.), illetve Tischler (62.)
sárga lap: Fodor M. (24.), Takács Z. (28.), Windecker (29.), Pál Sz. (43.), illetve Poór (6.)
FGSZ Siófok: Kurucz - Fehér Zs., Tímár, Takács Z., Fodor M. - Pál Sz., Melczer V. (Kiss M., 67.), Windecker, Kecskés (Horváth B., 91.), Nagy T. (Máté J., a szünetben) - Dajic
MTK: Groppioni - Poór, Kálnoki Kis, Nagy T., Hidvégi - Zsidai, Vadnai (Csiki, 63.), Vukmir - Vass (Bese, a szünetben), Tischler (Balajti, 85.), Pölöskei


A hazaiaknak hét nap alatt ez volt a harmadik mérkőzésük, ez meglátszott az enervált játékukon. Az első félidőben az MTK ugyan 11-est hibázott, de a folytatásban mégis előnybe került Tímár hatalmas védelmi hibáját követően - fel akart szabadítani, de nem találta el a labdát - a büntetőt mellé rúgó Tischler révén. A Siófok azonban előbb egyenlített, majd a hosszabbításban Tímár jóvátette hibáját, s egy szöglet után megszerezte a győztes találatot.

A bennmaradásért küzdő hazaiak az elmúlt három mérkőzésükön hét pontot gyűjtöttek, míg az MTK egymás után másodszor kapott ki.