Vágólapra másolva!
Döntetlen lett a genovai derbi, kikapott az Inter, Torinóban győzött a Roma, és a Palermónak lehet, hogy a bennmaradásba fog kerülni kapusa hatalmas hibája, így foglalhatóak össze a Serie A 32. fordulójának vasárnap délutáni eseményei.

Az Inter lassan lemondhat a BL-t érő harmadik helyről, miután 2-0-s vereséget szenvedett a Cagliaritól a szárdok stadionproblémái miatt Triesztben játszott meccsen. A Cagliari hőse a chilei Pinilla volt, aki előbb tizenegyesből talált be, majd közelről lőtt Handanovic kapujába. Az Inter zsinórban harmadik vereségét szenvedte el.

Ez volt Pinilla második gólja:

http://www.dailymotion.com/embed/video/xz03d3


A Roma szép gólokkal győzött Torinóban, Osvaldo egy szöglet után ívelt fejest küldött a hosszú sarokba, majd Bianchi egyenlítése után a Farkasok házi gólkirálya, Lamela kért szót egy gyönyörű csavarással.

Lamela látványos góllal döntött:

http://www.dailymotion.com/embed/video/xz031l


Az Udinese a duplázó Muriel vezérletével gyalulta le a Parmát, a kiesés ellen küzdő Palermo pedig hiába vezetett a Bologna ellen, végül meg kellett elégednie az 1-1-es döntetlennel. A Palermo kapusa, Sorrentino egy hazagurított labdánál hasra vágta magát, mintha megijedt volna valamitől, a labda pedig elgurult alatta, és így Gabbiadininek csak az üres kapuba kellett gurítania.

Sorrentino vajon mit akart?

http://www.youtube.com/embed/RhyOG-Vd3TM


A sokak által a Serie A legkomolyabb derbijének tartott Genoa-Sampdoria meccsen a Samp Eder sorfal alatt ellőtt szabadrúgásával szerzett vezetést, majd a hajrában Matuzalem egy olyan góllal egyenlített, amelyről nehéz eldönteni, hogy beadásnak szánta, vagy így akarta. Ha utóbbi, akkor jár neki a kalaplengetés.

Matuzalem lövésszerű beadása behullott:

http://www.dailymotion.com/embed/video/xz03fv


Serie A, 32. forduló:

Palermo - Bologna 1-1 (1-1)
gól:
Ilicic (5.), illetve Gabbiadini (17.)

Cagliari - Internazionale 2-0 (0-0)
gól:
Pinilla (63., 76., az elsőt 11-esből)

Chievo - Catania 0-0

Genoa - Sampdoria 1-1 (0-1)
gól:
Matuzalem (80.), illetve Eder (28.)
piros lap: A. Costa (78., Sampdoria)

Parma - Udinese 0-3 (0-2)
gól: Muriel (12., 43.), Pereyra (62.)

Torino - AS Roma 1-2 (1-1)
gól: Bianchi (31.), illetve Osvaldo (22.), Lamela (60.)
piros lap: Balzaretti (80., Roma)