Vágólapra másolva!
Miután a Diósgyőr-Videoton mérkőzésről készült tudósításokban megjelent, hogy a vendégek védőjét, Juhász Rolandot Szabó Zsolt játékvezető fojtogatta a mérkőzés lefújása előtt nem sokkal, a fehérvári klub kivizsgálást kért a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

"A 2013. április 7-én a Diósgyőr ellen játszott bajnoki mérkőzésünkről készült tudósításokban megjelent, hogy játékosunkat, Juhász Rolandot Szabó Zsolt játékvezető fojtogatta a mérkőzés lefújása előtt nem sokkal. Klubunk úgy döntött, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségtől a történtek kivizsgálását kéri. Erről a keddi nap folyamán hivatalosan is tájékoztatjuk a szövetséget. A történtek tisztázását az MLSZ-től várjuk, ezért a sajtón keresztüli csatározások elkerülése érdekében ezzel a témával kapcsolatban jelenleg nem kívánunk nyilatkozni a médiumok képviselőinek" - áll a Videoton honlapján megjelent közleményben.

http://www.youtube.com/embed/jjpYVGPltoQ


A Nemzeti Sportban hétfői számában a 2-1-es diósgyőri sikerrel végződött összecsapás tudósításában írt arról, hogy "mérkőzés végén elszabadultak az indulatok, olyannyira, hogy Szabó Zsolt játékvezető Juhász Rolandot fojtogatta".

A videofelvételen annyi látszik, hogy egy lökdösődésnél Szabó játékvezető megpróbál rendet tenni, és eltolja a helyszínről Juhászt. Utána az látszik, hogy a válogatott védő reklamál, míg Szabó mosolyogva elsétál kezében egy sárga lappal.