Vágólapra másolva!
José Mourinho kihagyta a Real Madrid Galatasaray elleni BL-keretéből Iker Casillast, majd csattanós választ adott az őt kritizáló újságírónak a felvezető sajtótájékoztatón.

Az Iker Casillast az utóbbi időben háttérbe szorító, emiatt sokat kritizált portugál edző a Galatasaray elleni BL-negyeddöntőn sem kímélte a spanyol válogatott alapemberét, és még csak a keretbe sem nevezte be.

A meccs előtti sajtótájékoztatón válaszként az Onda Cero nevű spanyol rádió riportere abba próbált belekötni, hogy a Real Madrid az elmúlt 12 meccséből csak egyet tudott lehozni kapott gól nélkül.

Mourinho meghökkentő figurával reagált: előkapott a farzsebéből egy, az újságíró korábbi szavait idéző írást, melyben Fernando Burgos éppen arról értekezik, hogy pusztán a hírneve miatt senki sem lehet stabil kezdőember a csapatában, ehelyett mindig azt kell játszatni, aki a legjobb formában van. "Az érmek, amelyeket korábban megnyert, nem jelenthetik azt, hogy automatikusan a kezdőben van" - állt az idézetben.

http://www.youtube.com/embed/cBWxo0mw1aY


Mourinho pár gúnyos szóval kísérte a szöveget, arra utalva, hogy Burgos köztudottan közeli ismerőse Iker Casillasnak: "A helyén szerepelő Lopez olyan teljesítményt nyújt, ami alapján csakis olyan valaki kritizálhatja, aki nem pártatlan ebben az ügyben."