Vágólapra másolva!
Rendkívüli sajtótájékoztatón cáfolta a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez, hogy Iker Casillas és Sergio Ramos ultimátumot adott volna neki: vagy elküldik José Mourinhót a nyáron, vagy több kulcsjátékos is távozik. A hírt a Marca közölte csütörtök reggel.

"A helyzet súlyosságára való tekintettel szakítok a szokásommal, hogy nem nyilatkozom" - kezdte a Bernabeu-stadionban tartott sajtótájékoztatót Pérez.

"Semmiféle ultimátumot nem adott a két játékos. Ezek hamis információk, melyek a világ egyik legnagyobb klubját destabilizálhatják. Máskor is hallani ilyet: leigazoljuk Falcaót, megemeljük valaki fizetését - de ezt most komoly ügy."

"Nem beszéltem Mourinhóval, egymagam mentem haza a Valencia elleni kupameccsről. Valaki nem örült, hogy továbbjutottunk, ezért káoszt akar teremteni. Talán kemény szavakat használok, de mindennek van határa."

A Marca azóta reagált Pérez beszédére. A lap fenntartja az ultimátumról szóló állítását, mivel azt három különböző forrása is megerősítette. A Marca elutasította Pérez vádját, mely szerint a Real Madrid destabilizálására tör.