Vágólapra másolva!
A Videoton 0-0-s döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a Dinamo Moszkvával Marbellában, mindkét vezetőedző elégedett volt a látottakkal.

A székesfehérvári csapat végig jól tartotta magát a nevesebb orosz ellenféllel szemben, amelyben a szünetben állt be Dzsudzsák Balázs.

José Gomes, a Videoton frissen kinevezett vezetőedzője a klub honlapjának így nyilatkozott: "A támadásainknak még agresszívebbeknek kell lenniük, és a labdatartásunkat is szeretnénk tovább javítani. Azzal azonban tisztában kell lenni, hogy egy nagyon erős csapattal játszottunk ma. Szervezetten és jól védekezett a Dinamo Moszkva, tehát nem volt könnyű dolgunk a támadásokkal. Van még hova fejlődnünk, azonban összességében elégedett vagyok a látottakkal."

Forrás: Vidi.hu


Dan Petrescu, a Dinamo edzője: "Igazságos eredmény született. Mi a felkészülés elején járunk, tíz napja kezdtük el a munkát. Ez volt a második felkészülési mérkőzésünk, és annak ellenére, hogy a sok edzés miatt fáradtabbak vagyunk, elégedett vagyok a teljesítményünkkel. A Videoton FC nagyon jó csapat, ezt tavaly Törökországban is megtapasztalhattam a Kuban Krasznodar vezetőedzőjeként, most azonban talán még annál is erősebbek. Ráadásul új edző érkezett a csapathoz, és látszott, hogy minden játékos bizonyítani szeretne. Ahogy mondtam, az eredmény reális, a mutatott játékunkkal pedig elégedett vagyok."