Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo elfogadja a José Mourinhót kritizáló Real Madrid-szurkolók véleményét, de állítja: az edző mindig azt akarja, ami a klubnak a legjobb, és ezt mindenki tudja, aki Mourinhóval dolgozik.

Ronaldo a FIFA.com-nak nyilatkozva a Real bajnoki formájáról nem sok jót tudott mondani, és óvatosan fogalmazott a csapat előtt álló Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőről is. A spanyoloknak éppen Ronaldo előző klubjával, a Manchester Uniteddel kell meccselniük.

"Nem lesz könnyű, szerintem 50-50 százalék a továbbjutási esély. A Realnál nagyobb a nyomás a csapaton, mindenki totálisan a klub tizedik BL-sikerére fókuszál, amit időnként nyomasztónak érzünk. A Real Madridról állandóan cikkeznek, de végeredményben csak egy egyéni döntésen múlik, hogy ez zavaró-e: mindenki eldöntheti, hogy olvassa-e a lapokat, vagy nem. Szerintem nem kell túldramatizálni az egészet."

A Primera Divisiónban a Real Madrid 19 forduló után 18 pont hátránnyal áll a Barcelona mögött, de már a városi rivális Atlético Madrid is hétpontos távolságra van.

Sok szurkoló már nem szívesen látja a csapat kispadján José Mourinhót. "El kell fogadnunk a drukkerek véleményét, ugyanakkor kicsit türelmesebbnek kellene lenniük vele. Számomra teljesen egyértelmű, hogy Mourinho azt akarja, ami a klubnak a legjobb, és haláláig harcol az igazáért. Akik vele dolgozunk, mind tudjuk ezt, ezzel együtt el kell fogadnunk a rajongók véleményét. Számomra ő a világ legjobb edzője, óriási tapasztalata van, és mindent megnyert, amit csak lehet."

A hetekben arról szóltak a hírek, hogy Ronaldo a nyáron csapatot vált, a Paris Saint-Germainbe vagy a Manchester Unitedbe igazol, holott 2015-ig szerződése van a Reallal.

"Ki akarom tölteni a szerződésem idejét a Real Madridnál, ez egyértelmű. Hogy aztán utána mi lesz, arról fogalmam sincs."