Vágólapra másolva!
Vasárnapra csupán két mérkőzés marad az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójából, de azokon a Manchester United a Liverpoolt, míg az Arsenal a Manchester Cityt fogadja.

Az Old Traffordon folytatódhat a góllövőlista két éllovasának, Robin van Persie-nek és Luis Suareznek a csatája, a holland eddig tizenhat, az uruguayi tizenöt gólnál jár.

A két együttes 160. egymás elleni bajnoki összecsapása lesz a mostani, amelynek a hazaiak három-, a vendégek pedig kétmeccses győzelmi sorozattal vágnak neki.

Térdsérülése miatt még továbbra sem térhet vissza Wayne Rooney, akire talán a jövő szerdai West Ham elleni FA-kupa-mérkőzésen számíthat Sir Alex Ferguson vezetőedző.

A Manchester United hétpontos előnnyel vezeti a tabellát városi riválisa, a címvédő City előtt, amely az Arsenal vendége lesz. Roberto Mancini együttesének nem lesz könnyű dolga az Emirates-stadionban, különösen úgy, hogy meghatározó játékosa, az elefántcsontparti válogatottal az Afrika-kupára készülő Yaya Touré nélkül kell pályára lépnie.

A Premier League 22. fordulójának hétvégi programja, szombat:
Queens Park Rangers - Tottenham Hotspur 13.45 (tv: Digisport 1)
Aston Villa - Southampton 16.00
Everton -Swansea 16.00
Fulham - Wigan 16.00
Norwich City - Newcastle United 16.00
Reading - West Bromwich Albion 16.00
Stoke City - Chelsea 16.00 (tv: Digisport 1)
Sunderland - West Ham United 16.00

Vasárnap:
Manchester United - Liverpool 14.30 (tv: Digisport 1)
Arsenal - Manchester City 17.00 (tv: Digisport 1)