Vágólapra másolva!
Az orosz Izvesztyia úgy értesült, az Anzsi Mahacskala kétéves szerződést ajánl David Beckhamnek, hogy legyen az orosz labdarúgócsapat játékosa, majd később az edzője.

A lap információja szerint Beckhamra ugyanaz várna, mint a brazil Roberto Carlosra: először játékosként segítené a mahacskalai együttest, majd átvenné a szakmai munka irányítását is. A klub egyenlőre nem kommentálta a híresztelést.

A csapat egykori edzője, Omari Tetradze úgy véli, hogy Beckham szerződtetése nemcsak a csapat, de az egész orosz futball a hasznára válna.

"Mindannyian emlékszünk, milyen érzelmi felbuzdulást váltott ki Roberto Carlos átigazolása" - mondta az Izvesztyiának Tetradze. "A korábban észrevétlen dagesztáni csapatról beszélni kezdett az egész világ, és azóta sok neves futballistának kedve lett az Anzsiban játszani. Ennek eredményeként már olyan világklasszist is szerződtethetett, mint a kameruni Samuel Eto'o."

Tetradze úgy vélte, Beckham esetleges csapathoz kerülésével még több figyelem irányulna az Anzsira.

"Beckham a kora ellenére még hasznos lenne játékosként is, elsősorban a hatalmas tapasztalata miatt. Biztos vagyok benne, hogy leigazolása grandiózus esemény lenne az orosz drukkerek számára."