Vágólapra másolva!
Előbb ellenfele feje felé talpalt, majd az őt kiállító bírót szidta Sergio Ramos, a Real Madrid világ- és Európa-bajnok védője a Celta Vigo elleni Király-kupa-nyolcaddöntőn.

Nem játszhatta végig a Celta Vigo elleni kupameccs viszavágóját Sergio Ramos, a Real Madrid védője, akit a 73. percben állított ki Miguel Ayza Gamez bíró, miután a földön fekve ellenfele, Augusto Fernandez arca felé rúgott. Ramos nehezen viselte a bíró döntését, és a jegyzőkönyv szerint gazembernek nevezte Ayza Gamezt, és azt is mondta neki: "a meccs folyamán végig ki akartál szúrni velünk".

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=6iQ7Y068DdvrMRhr


A hétfői FIFA-gálán az év csapatába beválasztott védő a negyedik játékvezetőt is sértegette, mielőtt bement volna az öltözőbe, de később elnézést kért. "Csalódott voltam a kiállítás miatt. Régóta ismerem ezt a bírót, és sosem voltak jó érzéseim vele kapcsolatban. Néha az ember mond olyan dolgokat a pillanat hevében, amelyet nem kéne, ezért bocsánatot kérek" - nyilatkozta Ramos.

A Real a triplázó C. Ronaldo főszereplésével 4-0-ra nyerte a visszavágót, és így 5-2-es összesítéssel jutott a negyeddöntőbe.