Vágólapra másolva!
Cristiano Romaldónak elege lett a Real Madrid közönségének José Mourinho-ellenes viselkedéséből, és felszólította a szurkolókat, hogy támogassák a csapatot jelenlegi edzőjével együtt.

"Arra kell kérnem a nézőket, hogy fejezzék be" - utalt a madridi lelátón a portugál edző miatt rendszeresen megszólaló füttyre Ronaldo. "Az edző maradni fog, és még rengeteg dolgot megnyerhetünk ebben az évben. Mourinhoé a felelősség, ő hozza a döntéseket, a szurkolóknak és a játékosoknak segíteniük kell."

Ronaldo úgy fogalmazott, a drukkereknek ki kell mutatniuk az elégedetlenségüket, de ebből ennyi éppen elég. "Most már oda kell állniuk az edző és a csapat mögé. Ennek komoly hatása van a játékosokra a pályán. Ha pedig megnyerjük a Bajnokok Ligáját, egy jó évünk lesz."

Mourinhót a közelmúltban egyre több kritika éri konfrontatív viselkedése, és Iker Casillas kispadra ültetése miatt. A Marca egy korábbi cikkében arról írt, a klub elnökével, Florentino Pérezzel már megegyezett arról, hogy a nyáron távozik.

A Marca által közzétett kutatás adatai szerint a Real szurkolóinak kétharmada véli úgy, hogy a portugál trénernek negatív hatása van a klub imidzsére, és csak 54 százalékuk támogatja, hogy ő maradjon az edző.