Vágólapra másolva!
Budapesti gépének késése ellenére a Videoton futballcsapata Párizsban elérte a málagai járatot, ám az Air France munkatársai már nem engedték felszállni a negyvenfős küldöttséget. Sergio Conceicao sajtóhírek szerint szerdára várt kinevezése várat magára, így egyelőre nincs vezetőedzője a spanyolországi edzőtáborba tartó együttesnek.

A Videoton szerdán reggel indult el a háromhetes spanyolországi edzőtáborba, ám a Vidi.hu beszámolója szerint egy késés miatt meghiúsult az útiterve.

Az Air France Párizsba repülő menetrend szerinti járata késve szállt fel Budapestről, és késve is érkezett. A csapat a Charles De Gaulle-reptéren rohamléptekben ért el a Málagába induló járatig, ám tíz perccel a 13.20-as indulás előtt már nem engedték felszállni a fedélzetre a fehérváriakat.

A Videoton a szerda esti, 20.40-kor induló géppel folytatja útját.

A csapattól távozó Paolo Sousa utódját korábbi sajtóértesülések szerint legkésőbb szerdán megnevezik, ám ezt a hírt Szabó Gergő, a klub sajtófőnöke határozottan cáfolta az [origo]-nak.

A portugál szakembert egybehangzó értesülések szerint honfitársa Sergio Conceicao követi a Videoton kispadán. A szakember hétfőn távozott a portugál első osztályban szereplő Olhanense csapatától.