Vágólapra másolva!
Juhász Roland nem igazol a New York Red Bullhoz, viszont alig várja, hogy már ne az U21-es csapattal kelljen edzenie az Anderlechtnél.

Juhász Roland saját Facebook-oldalán feltett egy képet New Yorkról, mire rögtön beindultak a találgatások, hogy a 29 éves védő követheti a Thierry Henryékhoz igyekvő volt Videoton-edzőt, Paulo Sousát.

Erről azonban a válogatott játékos szerint nincsen szó. "Nagy vágyam volt, hogy egyszer eljussak New Yorkba, és tavaly év végén sikerült elutaznom az amerikai városba. De nem azért osztottam meg a képet, mert esetleg követném Paulo Sousát a csapathoz" - nevetett Juhász, amikor szembesítettük a pletykákkal.

Forrás: AFP/Virginie Lefour

A jövőjéről nincsen hír. "Egyelőre semmit nem tudom, de bízom benne, hogy a napokban eldől a sorsom. Nem szeretnék már sokáig az U21-essel edzeni Belgiumban" - mondta a védő, akit az Anderlecht nem vitt el magával a törökországi edzőtáborába.

A hírek szerint az angol Sunderland, a török Trabzonspor és az ukrán Dnipro érdeklődik a majdnem nyolc éve Belgiumban futballozó játékos iránt, akinek ugyanúgy Filipovics Vladan intézi az ügyeit, mint Paulo Sousának.