Vágólapra másolva!
A Real Sociedad felett aratott vasárnapi 4-3-as siker után a Real Madridot irányító José Mourinho a szurkolók mellett a sajtótól is heves kritikát kapott, a közvélemény pedig majdnem teljesen biztos abban, hogy nem fog maradni.

A szakembert a vasárnap esti bajnoki előtt a drukkerek kifütyülték, amire a megszokott stílusában adott választ a meccs után.

Másnap viszont a sajtótól is kapott egy pofont, az El País című napilap hétfőn azt írta, "Mourinho káoszt teremtett a Real háza táján", és az újság megállapította, a korábbi vezetőedzők közül senki sem volt bizarrabb a portugálnál.

A Ser nevű spanyol rádióállomás hétfőn körkérdést intézett hallgatóihoz Mourinho távozásával kapcsolatban, és a szavazásban részt vett 3000 hallgató 95 százaléka azon a véleményen volt, hogy a portugál szakember nem tölti ki 2016-ig szóló szerződését, sőt, kiprovokálja menesztését, a nyáron távozik Madridból, és visszatér Angliába.

Utódjaként a Borussia Dortmundot irányító Jürgen Kloppot, a Paris Saint-Germaint vezető Carlo Ancelottit, valamint az Arsenal francia trénerét, Arsene Wengert emlegetik Spanyolországban.

A Real a Sociedad elleni győzelem ellenére továbbra is 16 pontos hátrányban van a listavezető Barcelonával szemben, és öttel gyűjtött kevesebbet, mint a második Atlético Madrid.