Vágólapra másolva!
Megint mellőzte Casillast a Real-edző, kapott is a szurkolókról, de szemernyit sem zavarta. Meccs előtt a fiatal kapust, Adant azzal nyugtatgatta Mourinho: nekem szól majd a fütty, nem neked.

Barca-nevelést csábít a Real Madrid

Ronaldo nyújtotta, Casillasnak nem kellett

Kifütyülték José Mourinhót a Real Madrid stadionjában a Sociedad elleni meccs előtt, mert ismét csak a kispadra ültette Iker Casillast. Az edző terve ugyanakkor nem vált be: a kapuba álló Adan a hatodik percben kiállíttatta magát, és máris jöhetett Casillas. Végül a Real tíz emberrel is győzött 4-3-ra.

Mourinho a meccs után higgadtan reagált a szurkolók véleménynyilvánítására: "Tökéletes. Kifütyülhetnek, ha akarnak, utána biztathatják a csapatot. Gondolom, azért morogtak, mert nem kezdett Casillas, és mert a bajnokságot gyengén kezdtük."


A meccset viszont remekül kezdte a Real, Benzema már a második percben betalált, de csak azért, hogy négy percre rá Adan tönkretegyen mindent. A fiatal kapus rossz passzát lefülelte Carlos Vela, aztán kiharcolt egy büntetőt, Adan pedig piros lapot kapott.

Érkezett Casillas, a közönség "Iker, Iker" skandálásban tört ki, a világbajnok azonban nem tudta hárítani a tizenegyest. Ekkor 1-1-re állt a meccs, melyet később emberhátrányban is megnyert a Real, a győzelem elhomályosította Xabi Prieto mesterhármasát.

"Mondtam Adannak a meccs előtt, hogy a fütty, amit hall majd, nem neki, hanem nekem fog szólni. Ez tiszteletlenség felé" - mondta Mourinho.

Annyi öröme lehetett a portugál edzőnek, hogy Ronaldo a második gólja után kiszaladt hozzá ünnepelni, a hősies győzelem pedig megmentette néhány keményebb bírálattól.