Vágólapra másolva!
Az utolsó 2012-es gyakorláson sem javult a hangulat a Real Madrid háza táján. A José Mourinho által legutóbb kispadra száműzött Iker Casillas láthatóan tartotta a távolságot a vezetőedzővel, míg a szurkolók a kapus nevét skandálva jelezték elégedetlenségüket. Mourinho karácsonykor átgondolta helyzetét a Real Madridnál, és arra jutott, hogy túl fiatal a távozáshoz.

A spanyol sajtó fokozott figyelmet szánt a Real Madrid utolsó 2012-es gyakorlásának, amiatt, hogy Mourinho legutóbb a Malága otthonában 3-2-re elveszített bajnokin kispadra ültette Casillast.

Bár a portugál azt állította, hogy pusztán szakmai okok miatt ültette le a kapust, az edzésről készült video tanúsága szerint a helyzet továbbra sem békés, és a lelátóról felhangzó rigmus ('Iker! Iker!') sem ezt mutatja.

Mourinho a napokban egy újabb nyilatkozattal erősítette meg, hogy nem kíván távozni a bajnokságban a Barcelonához képest hatalmas hátrányba került Realtól. "Az ünnepeket otthon töltöttem, volt időm gondolkodni. Alex Ferguson mondásával tudok válaszolni a kérdésekre, aki azt mondta túl öreg ahhoz, hogy távozzon. Ha megengedik, én azt mondom, hogy túl fiatal vagyok a távozáshoz."

Mourinho újra kifejtette, hogy elsőként szeretne három csapattal BL-t nyerni (ezt eddig az Interrel és Portóval tette meg), egyúttal szeretné a tizedik BL-címhez segíteni a Realt.