Vágólapra másolva!
Dombi Tibor a karácsonyi ünnepek előtt az Egyesült Államokban járt, ahol megnézett egy-egy NFL- és NBA-meccset, de futott azon a lépcsőn Philadelphiában, amelyen a Rocky Balboáról szóló film főszerepét alakító Sylvester Stallone is - írja a Blikk.

Mint az öregek a halállal - interjú Dombi Tiborral

A Debrecen focistája tavaly egy washingtoni NFL-meccsen már tapasztalhatta, hogy milyen az amerikaifutball hangulata, most viszont több helyre is eljutott. A focista és barátai voltak New Yorkban, Philadelphiában, Bostonban, látták a Philadelphia-Cincinatti és a New England-San Francisco amerikaifoci-mérkőzést, Brooklynban pedig megnézték a helyi csapat és a Detroit kosárlabdameccsét.

"A meccsek nagyon tetszettek, a hangulat csodálatos volt, már most azon gondolkodunk, hogy jövőre visszatérünk. De akkor lehet, hogy lakókocsival közlekedünk, és még nagyobb körutat teszünk meg" - mondta a Blikknek a focista.

Előre nem tervezett programjuk is akadt, például Dombi futott a Rocky film híres philadelphiai lépcsőjén is. "Hirtelen ötlet volt a részünkről, a cimboráim fel is vették a telefonjukkal a nagy futást. Ám vagy ötször végig kellett lépcsőznöm, mire jól sikerült a felvétel" - mondta a 39 éves Dombi, aki korábban megegyezett klubjával a folytatásról, és a nyárig még biztosan a Loki játékosa lesz.