Vágólapra másolva!
Sergio Ramos beszólt a játékvezetőknek a Real Madrid Valladolid elleni győzelme után, mert úgy érzi, nem először hibáztak a Real kárára. Jose Callejon viszont csapata hanyag védekezésén paprikázta fel magát.

Nem Ronaldo rúgta, győztes gól lett belőle

Szombat este a Real kétszer is hátrányba került a Valladolid ellen, mindkét gólt védelmi hiba előzte meg. Bár a címvédő 3-2-re fordított, a 25 éves Callejon kritizált is: "Bosszant, hogy így kapunk gólokat, sokkal éberebbnek kell lennünk. Az ellenfelek gyakran kihasználják a magassági fölényüket a pontrúgásoknál, az ilyen hibákat ki kell javítanunk, nem kaphatunk több gólt így."

A Real Madrid ugyanakkor 15 bajnokin 12 gólt kapott, míg a Barcelona 14 találkozón 16-ot. Szerdán a Real a Celta Vigóval játszik kupameccset, majd jövő vasárnap az Espanyolt fogadja bajnokin.

A Valladolid elleni fordításnak azért Callejon is örült, akárcsak a két gólt szerző Mesut Özil, aki úgy érzi, még van esélye a Realnak a címvédésre.

Sergio Ramos szerint viszont a bírók akadályozzák a csapatot: "Bár a végén miénk lett a három pont, a les címén érvénytelenített gólom szabályos volt. Más végeredmény esetén súlyos következménnyel járt volna egy ilyen hiba. Nem az első meccsen hibáztak a kárunkra, itt az ideje, hogy a javunkra is tévedjenek."

A Real 32 ponttal harmadik, a nála egy meccsel kevesebbet teljesítő Barcelonának 40, az Atlético Madridnak 34 pontja van.