Társoldalunk:

Beckham Kakával pótolja magát a Galaxynél

2012.12.01. 11:26

David Beckham helyére a brazilok aranylabdás futballistája, Kaká kerülhet a Los Angeles Galaxy futballcsapatánál, ahonnan az angol világsztár rövidesen távozik.

A klasszis megszerzését maga Beckham intézi, derült ki az észak-amerikai bajnokságban (MLS) szereplő kaliforniai labdarúgóklub vezetőjének szombati nyilatkozatából.

Tim Leiweke elnök a Sports Illustrated honlapjának azt mondta, tudnak róla, hogy a Real Madrid brazil irányító középpályása az MLS-be készül, és a maguk részéről örömmel látnák a Galaxyben a 2007-ben az Év legjobbjának választott labdarúgót.

Hozzáfűzte, hogy Beckham, aki Kakával még Olaszországban, az AC Milannál futballozott együtt, főszerepet játszhat abban, hogy a 30 éves dél-amerikai labdarúgó Los Angelesbe szerződjék a spanyol gárdától.

A 37 esztendős Beckham, akinek a búcsúfellépése lesz a Houston Dynamo elleni, szombati MLS-döntő, múlt hétfőn jelentette be, hogy távozik a Los Angeles Galaxytől. Az angol válogatott korábbi csapatkapitánya hat év után hagyja el egyesült államokbeli csapatát. Közlése szerint nem hagy fel a focival, s már több ajánlatot is kapott.