Vágólapra másolva!
A Kovács László ideiglenes vezetőedző által irányított Pápa megszerezte első győzelmét a labdarúgó OTP Bank Ligában: a hatodik forduló szombati játéknapján 3-0-ra nyert a vendég Kaposvár ellen. A találkozó után a pápaiak weboldala adta hírül, hogy a jövőben Zsivóczky Gyula irányítja a csapatot.

NB I, 6. forduló:
Lombard Pápa Termál FC - Kaposvári Rákóczi 3-0 (1-0)
Pápa, 1500 néző, v.: Erdős
Pápa: Szűcs L. - Tóth G., Dlusztus, Balogh B. (Fellai, 57.), Présinger - Maróti, Rodenbücher - Quintero, Sekour (Nagy S., 74.), Szabó O. (Németh M., 85.) - Seye
Kaposvár: Hajdúch - Okuka (Bőle, 72.), Zámbó, Kovács O. (Waltner, 60.), Pavlovic (Jánvári, 74.) - Pedro, Hegedűs, Safaric, Balázs B. - Oláh, Haruna
gól: Seye (42.), Maróti (48.), Sekour (68.)
sárga lap: Tóth G. (50.), illetve Okuka (21.), Oláh (61.)

Az első félidőben egyenlő erők küzdelmét láthatták a nézők, egészen a 42. percig, ekkor Seye szép gólt lőtt. A második játékrész elején a Pápa két formás támadással eldöntötte a mérkőzést.

A pápai klub hétfőn közös megegyezéssel bontott szerződést Bene Ferenccel, az ő helyét vette át megbízottként Kovács László.

A Lombardfcpapa.hu híradása szerint a csapatot a jövőben Zsivóczky Gyula irányítja. "A 46 éves szakember korábban dolgozott már a Lombard szakvezetőjeként a 2005/2006-os szezonban, ám akkor lehetetlen helyzetben vette át a csapat irányítását, és bár kis híján megúsztuk a kiesést, a csoda sajnos elmaradt. Az NB II-ben aztán sorozatos sérülések nehezítették Zsivóczky dolgát, és Biró Péter tulajdonos a váltás mellett döntött, azzal meghagyással, hogy a korábbi Lombard játékos lesz még nálunk edző" - olvasható a hivatalos weboldalon.