Vágólapra másolva!
Hajnal Tamás gólpasszt adott a Dinamo Moszkva otthonában 1-1-es döntetlent elérő Stuttgartban, amely ezzel az eredménnyel bejutott az Európa Liga csoportkörébe. A vesztes oroszoknál Dzsudzsák Balázs kezdőként 68 percet játszott.

Az első félidőben a kétgólos hátrányból induló Dinamo volt az aktívabb, de a németek előtt adódott a legnagyobb lehetőség, ám Harnik lövése a lécen csattant. A második játékrészt a moszkvaiak kezdték kapufával, Noboa foghatta a fejét.

A 64. percben aztán minden eldőlt, Hajnal indította remek labdával az első meccsen duplázó Ibisevicet, aki most sem hibázott, a kapu jobb oldalába tüzelt. Ezzel el is dőlt a továbbjutás, hogy pihentetési céllal, vagy más okból, de Dan Petrescu, a Dinamo edzője a 68. percben levitte Dzsudzsákot.

A meccs két gólja:

http://www.dailymotion.com/swf/video/xt4dti


A magyar szélső így maximum az öltözőben láthatta, ahogy csapata egyenlít, éppen a helyére beállt Nehajcsik adta középre a labdát Kokorin gólja előtt. A Stuttgart 3-1-es összesítéssel jutott a csoportkörbe, a Dinamónak pedig a bajnokság maradt, amelyben hétvégén Dzsudzsák főszereplésével szerezte meg első győzelmét öt zakó után.

Európa Liga, selejtező, a csoportkörbe jutásért:
Dinamo Moszkva (orosz) - VfB Stuttgart (német) 1-1 (0-0)
gól:
Kokorin (78.), illetve Ibisevic (64.)
továbbjutott: a Stuttgart, 3-1-es összesítéssel