Vágólapra másolva!
Megszerezte első győzelmét az orosz bajnokságban a Dinamo Moszkva, amely 3-2-re győzött a városi rivális Lokomotiv otthonában. A meccs hőse Dzsudzsák Balázs volt, aki gólt lőtt, és két gólpasszt kiosztott.

A Dinamo nulla ponttal állt öt forduló után, ráadásul hétközben az Európa Ligában is vereséget szenvedett a Stuttgarttól, úgyhogy nagyon ráfért volna a sikerélmény a csapatra. Jól is indult a meccs, Dzsudzsák remek labdával indította Kokorint, ami maga mögött tartotta a védőt, majd a jobb alsóba gurított.


Viszonylag gyorsan sikerült azonban egyenlítenie a Lokomotivnak a brazil Maicon révén, így a félidőben 1-1-re állt a moszkvai rangadó.

A fordulás után aztán megint Dzsudzsák villant, visszakapta a gólpasszt Kokorintól, majd a jobb oldalról ballal lőtt a rövid sarokba.


A Lokomotiv azonban nagyon szívós volt, és a csereként beállt N'Doye fejesével ismét egyenlő volt az állás. De ez az állapot három percig tartott, mert Dzsudzsák beadása után Noboa csúsztatott a kapu jobb oldalába, harmadszor is vezetett a Dinamo.


A Lokomotiv a 93. percben állt legközelebb az újabb egyenlítő gólhoz, de Granat kirúgta a gólvonalról a Sunyin kapuson túljutó labdát Felipe Caicedo fejese után.

Orosz bajnokság, 6. forduló:
Lokomotiv Moszkva - Dinamo Moszkva 2-3 (1-1)