Vágólapra másolva!
Az utolsó öt percben fordítva verte a Videoton az újonc Eger csapatát a labdarúgó NB I negyedik fordulójában.

NB I, 4. forduló:
Videoton FC - Egri FC 2-1 (0-0)
Székesfehérvár, 1500 néző, v.: Veizer
Videoton: Bozovoic - Brachi, Caneira, Vinicius, Stopira (Torghelle, 57.) - Tóth B. (Kovács I., a szünetben), Renato Neto - Gyurcsó, Sándor, Oliveira (Walter Lee, 64.) - Nikolics
Eger: Sztankó - Preklet, Kovács G., Knakal, Katona, Hamouz - Balog Zs., Pavicevic (Albert, 78.), Dobric (Stanislaw, 70.) - Koós, Pisanjuk (Németh N., 55.)
gólszerzők: Torghelle (87.), Nikolics (92., 11-esből), illetve Koós (56.)
sárga lap: Oliveira (23.), Tóth B. (40.), Caneira (93.), illetve Hamouz (5.), Pisanjuk (27.), Koós (67.), Preklet (82.)

Semmit nem bízott a véletlenre a Videoton FC, a pályaválasztói jogot felcserélve legjobb összeállításában, az első hazai győzelem megszerzésének reményében fogadta az újonc Egri FC együttesét. A hazaiak azonban sokáig mégsem veszélyeztették az egri kaput, a fehérvári támadások lassúak és körülményesek voltak. A vendégek ráadásul többször is labdát szereztek a bal oldalon, melyekből megindulhattak volna, de többnyire még a beadásokig sem jutottak el. Az első félidőben szinte egykapuzó Videoton átlövéseivel sem ért célt, így gól nélkül vonultak pihenőre a csapatok.

Fordulás után sokat változott a játék képe. A szervezetten futballozó Egri FC egy kontrából igencsak meglepte a Videotont, és ha nincsenek Bozovic kapus bravúrjai, növelhette volna előnyét. A fehérváriak újabb támadók játékba állításával próbálkoztak, de az átütő erő továbbra is hiányzott a hazai csapatból. Aztán a mérkőzés utolsó öt percében a Videoton némi szerencsével ugyan, de megfordította az eredményt, s így megszerezte első hazai győzelmét.