Vágólapra másolva!
Izgalmas hajrában, a Videoton ellen is megőrizte hibátlan mérlegét a Budapest Honvéd a labdarúgó NB I harmadik fordulójában.

NB I, 3. forduló:
Videoton FC - Budapest Honvéd 0-1 (0-1)
Székesfehérvár, 2500 néző, v.: Szabó Zs.
Videoton: Bozovic - Brachi, Caneira, Szekeres (Nikolics, 59.), Hector - Mitrovic, Renato Neto - Haraszti (Gyurcsó, 59.), Kovács I., Walter Lee (Oliveira, 71.) - Torghelle
Honvéd: Kemenes - Lovric, Debreceni, Ignjatovic, Baráth - Diarra (Vécsei, 60.), Johnson, Zivanovic, Ivancsics (Faggyas, 72.) - Diaby (Vernes, 67.), Délczeg
gólszerző: Zivanovic (11.)
kiállítva: Kemenes (92.)
sárga lap: Mitrovic (20.), Haraszti (38.), Caneira (42.), Kovács I. (62.), Renato Neto (69.), illetve Diaby (20.), Ignjatovic (29.), Lovric (76.), Faggyas (79.), Kemenes (81., 92.), Baráth (94.)

A kispestiek Zivanovic góljával szereztek vezetést a 11. percben. Sokáig úgy tűnt, hogy ki is húzzák ezzel a vendégek, a korábbi Honvéd-csatár, Torghelle azonban a 91. percben eltolta a labdát Kemenes mellett, majd elesett, a játékvezető pedig befújta a büntetőt, és kiállította a kapust. Kemenes úgy érezte, nem volt jogos a büntető és a piros lap, a kesztyűjét a bíró felé dobta, és káromkodva elhagyta a pályát.

Több cserelehetősége már nem volt a Honvédnak, ezért a mezőnyjátékos Lovric állt be a kapuba, és hatalmasat vetődve ki is védte Nikolic jobb alsóba tartó tizenegyesét.

A Budapest Honvéd így - egyedüliként a mezőnyben - mind a három meccsét megnyerte, míg a Videotonnak egy-egy győzelme, veresége és döntetlenje van.