Vágólapra másolva!
Az újonc Eger a papírformának megfelelően vereséget szenvedett a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó NB I harmadik fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
Diósgyőri VTK - Egri FC 1-0 (0-0)
Miskolc, 7000 néző
v.: Böcskei
Diósgyőr: Rybansky - Vági, Gal, Hanek, Gohér - Abdouraman, Elek (Gallardo, 77.) - Gosztonyi, Tisza (Fernando, 67.), Luque - Seydi (Bacsa, 82.)
Eger: Sztankó - Preklet, Kovács G., Katona, Hamouz - Balog Zs. (Albert Á., 79.), Pavicevic - Koós (Farkas Á., 63.), Dobric, Piller (Pavlov, 58.) - Pisanjuk
gól: Seydi (46.)
sárga lap: Tisza (54.), Abdouraman (65.), illetve Pavicevic (54.), Kovács G. (85.)

Az első félidőben kevés labdarúgásra hasonlító elemet lehetett felfedezni a csapatok játékában. A DVTK kényelmes tempóban kísérletezett, az egriek erejét pedig felemésztette, hogy igyekeztek megtartani a megszerzett labdákat. Egyik kapu sem került veszélybe, igaz, az eső miatt csúszóssá vált talaj többször is megtréfálta a játékosokat.

A szünet után a DVTK első támadása góllal fejeződött be és ez lendületet adott a hazai együttesnek, amely folyamatosan támadott, helyzetek sorát dolgozta ki, kapufát lőtt, s ekkor már a játék valamennyi elemében ellenfele fölé kerekedett. Az egriek is igyekeztek, de a kapura teljesen veszélytelenek voltak, így pedig nem volt esélyük a pontszerzésre.