Vágólapra másolva!
Több, mint egy év elteltével vereséget szenvedett a magyar bajnokságban a Debrecen labdarúgócsapata: Kondás Elemér címvédő együttese az NB I második fordulójának szombati játéknapján 1-0-ra kapott ki Kaposváron.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Kaposvári Rákóczi - DVSC-TEVA 1-0 (1-0)
Kaposvár, 3000 néző
v.: Vad II
Kaposvár: Hajdúch - Hegedűs (Kovács O., a szünetben), Bank, Zámbó - Okuka, Horváth T. (Pedro, 71.), Safaric, Balázs B., Pavlovic (Jánvári, 78.) - Oláh L., Vrucina
DVSC: Poleksic - Bernáth, Ludánszki, Oláh G. (Dombi, 71.), Szűcs - Kulcsár T., Lucas, Spitzmüller, Ferenczi J. - Csorba (Vinicius, 76.), S. Nikolic (Pécsi, 71.)
gól: Zámbó (27.)
sárga lap: Hajdúch (88.), illetve Lucas (93.)

Idegenbeli kudarccal veszítette el több mint egy éve tartó veretlenségét a Debrecen az NB I-ben. Kondás Elemér együttese a 2. fordulóban a Kaposvár otthonában szenvedett 1-0-s vereséget.

A hazaiak végig kezükben tartották a mérkőzést a tartalékos debreceniek ellen. A meccset eldöntő gólt az első félidőben szerezték a hazaiak, Zámbó Bence szabadrúgásból vette be az NB I-be kétéves eltiltása után visszatérő Poleksic kapuját.

A szerdai BL-visszavágó miatt a Loki gyakorlatilag a második csapatával állt föl, Oláh Gergő, Csorba Szabolcs és Ludánszki Bence is élete első NB I-es meccsét játszotta. A DVSC utoljára tavaly májusban a Haladás ellen kapott ki, akkor hazai pályán 2-1-re veszített, azóta 31 bajnokin maradt veretlen.