Vágólapra másolva!
Kerekesszékes nézők kísérőjeként érkezett a pálya szélére két szurkoló, majd befutott a játéktérre a 2011-es magyar-holland Eb-selejtezőn. Az incidens miatt az UEFA által kiszabott büntetést az MLSZ sikerrel hárította át a drukkerekre.

Az MLSZ honlapja szerint a játéktérre befutó két személy engedéllyel tartózkodott a pálya mellett elkerített területen. Két kerekesszékes néző kísérőjeként érkeztek a mérkőzésre, így a biztonsági szolgálat munkatársait sem kellett megkerülniük, hogy beszaladhassanak a játékosok közé. A rendzavarókat a biztonsági őrök távolították el a pályáról.

Az UEFA kivizsgálta az incidenst, és 15 ezer euró büntetéssel sújtotta a Magyar Labdarúgó Szövetséget. A szervezet a büntetés továbbhárítása iránt pert indított a pályára befutó két személy ellen, a bíróság pedig jogerősen kötelezte a rendzavarókat, hogy a pályára történt befutással okozott kárt térítsék meg az MLSZ-nek.

A bíróság ennek keretében kötelezte a két magánszemélyt, hogy fizesse meg a több mint 4 millió forintot érő büntetést, ennek kamatát, továbbá 127 ezer forint perköltséget és 241 ezer forint illetéket.