Vágólapra másolva!
A csehek elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzésen (1-2) győztes gólt szerző Gyurcsó Ádámban csak akkor tudatosult, hogy Petr Cechnek lőtt gólt, amikor a cseh kapus gratulált neki a meccs végén.

Nézze meg Dzsudzsák szemfüles és Gyurcsó mértani gólját!

"Nagyon boldog vagyok, hogy életem első válogatott meccsén győztes gólt tudtam szerezni! Kell még néhány óra, hogy ezt fel tudjam dolgozni" - nyilatkozta a Videoton játékosa a klub honlapjának közvetlenül a találkozó után.

"Úgy érzem, végig jól játszottunk egy olyan csapat otthonában, amely pár nap múlva már az Eb-n fog szerepelni. Nagyszerű labdát kaptam a gólom előtt Dzsudzsák Balázstól. A csütörtöki edzésen volt egy hasonló szituáció, akkor kapásból ellőttem a labdát, amit Bogdán kivédett. Most úgy éreztem, arra kell törekednem, hogy sikerüljön jól átvennem. Szerencsére minden tökéletes volt, álmodni sem mertem ennél szebb bemutatkozásról."

Gyurcsó elmondta, hogy először nem is gondolt arra, hogy Petr Cechnek rúgott gólt. "A gól után nem is tudatosult bennem, hogy kinek a kapuját sikerült bevennem, csak amikor a bíró lefújta a meccset, és gratuláltunk egymásnak, akkor jutott eszembe, hogy egy Bajnokok Ligája-győztesnek, a világ egyik legjobb kapusának lőttem gólt."