Vágólapra másolva!
Ismét Fabio Capello lehet az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután Massimiliano Allegrit a szezon végén valószínűleg menesztik - írja a Milannews.it.

A klubbal kapcsolatos történésekben mindig jól értesült internetes oldal szerint a 65 éves szakembert Silvio Berlusconi klubelnök szeretné ismét a Milan kispadján látni. A legutóbb az angol válogatott szövetségi kapitányaként dolgozó Capello a Bologna elleni bajnokit már Adriano Galliani alelnökkel nézte a lelátóról.

A Milannews szerint jövőre a klub legendás védőjével, Alessandro Costacurtával párban irányítanák a Milant, Massimiliano Allegrinek pedig távoznia kell, ha a csapat nem nyeri meg a bajnokságot, márpedig a Juventus öt fordulóval a vége előtt három pont előnnyel vezeti a tabellát, és mivel az egymás elleni eredmény is a fekete-fehéreknek kedvez, pontegyenlőség esetén szintén ők lesznek a bajnokok.

Capello 1987-ben hat meccsen irányította a Milant, majd 1991 és 1996 között 170 meccsen ült a kispadján, és egy szezon erejéig visszatért 1997-ben is. A klubbal szinte mindent megnyert, győzött a Bajnokok Ligájában, négyszer a bajnokságban, valamint az olasz és az európai Szuperkupát is elhódította.