Vágólapra másolva!
Dolgos napokat köszönhet a manchesteri rendőrség a profi focistáknak. El Hadji Dioufot letartóztatták egy éjszaki klubban történt verekedés miatt, Mario Balotellit pedig fényképekkel zsarolták.

Letartóztatta a rendőrség a korábbi Liverpool-játékost, El Hadji Dioufot és öt másik embert egy manchesteri night clubban történt verekedés miatt, amelynek egy súlyos sérültje is van.

A jelenleg a Doncaster Roversben focizó csatár mellett a Queens Park Rangers játékosa, Anton Ferdinand a másik ismert sportoló az ügyben, de őt csak kihallgatta a rendőrség, nem tartóztatta le.

Egy 33 éves férfi súlyos sérülésekkel kórházban fekszik, de az állapota stabil, közölte a Greater Manchester-i rendőrség szóvivője. A BBC úgy tudja, a hat letartóztatott közül ötöt fogva tartanak május 23-ig, a nyomozás befejezéséig.

Diouf nem játszott a Doncaster hétvégi, 4-3-ra elvesztett meccsén, amelyen a csapata kiesett az angol másodosztályból. A találkozó győztes gólját Futács Márkó lőtte a 93. percben.

Anton Ferdinand, a Manchester Unitedben focizó Rio Ferdinand testvére, a Sunderlandnél együtt játszott Diouffal.

Balotellit zsarolták

A városi rendőrség egy másik futballügyön is dolgozik: letartóztattak egy férfit, aki állítólag zsarolta a Manchester City csatárát, Mario Balotellit, írta ugyancsak a BBC.

A rebellis olaszról olyan képeket közölt egy újság, amelyeken feltehetőleg a Panacea night clubban pezsgőzik március 11-én, miután csapata a Swansea elleni vereség miatt elvesztette listavezető pozícióját. Az ügyben a ManCity tett feljelentést, a rendőrség pedig jelenleg is nyomoz.